Om Svensk Krisberedskap

Svensk Krisberedskap är en sida med fokus på att ge information om hur man som privatperson bäst skapar sig beredskap för en eventuell kris.

Det kan vara hur ni bäst förbereder er för ifall strömmen går hemma eller att ni inte längre har vatten ur kranarna. Vi har märkt att det är väldigt många som inte tänker och planerar för avbrott av dessa två viktiga saker i sitt hem. Men genom att skaffa sig lite mera kunskap inom området och köpa hem lite utrustning så inser de vi pratat med att det var enklare än vad de tänkt sig.

Vi kommer att fokusera på att ge enkla och handfasta tips som alla ska kunna lära sig och ha nytta av. Vi kommer även ge förslag på utrustning som vi anser är bra att ha hemma. Vi vet att det finns många andra webbutiker och sidor som fokuserar och säljer prylar inom detta området, inte minst inom ”prepper-kulturen”  som växt på senaste tiden.  Vårt fokus är mera att skriva och föreslå utrustning som alla kan ha nytta av även om man inte är djupt insatt och vill lägga mycket tid och pengar på det. Vårt motto är att ha beredskap ska vara enkelt för alla!

Vi som driver Svensk Krisberedskap har stort intresse och erfarenhet inom området.  Vi driver även e-handelssajten Criseq som säljer utrustning inom krisberedskap.

svensk krisberedskap

 

 

Vi föreslår även att ni kollar in www.krisinformation.se/ som är en gemensam sida för myndigheterna inom området. Där ser ni både aktuella händelser och andra tips. Kolla även gärna in MSB sida, där finns det också nyttig information.

Kontakta oss

Vill ni komma i kontakt med oss skicka ett mail till oss på info@svenskkrisberedskap.se  så hör vi av oss så snart vi kan.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *